Palvelut

Asennettuna Hanakat asentaa tuotteet toimimaan

Asennamme edustamamme tuotteet paikoilleen ja kierrätämme samalla mahdolliset vanhat laitteesi. Jotta saisit uusista laitteistasi mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä, annamme niihin käyttöönotto-opastuksen. Aikataulutamme asennuksen projektiisi saumattomasti, että se on paikoillaan juuri oikeassa välissä. Kun etsit asiantuntemusta, Hanakat auttaa ja palvelee.

Johdettuna
Hanakat johtaa kvv- tai iv-urakkasi

Hanakoiden työnjohtajat toimivat kiinteistösi vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen suunnittelijoina ja työmaan vastaavina. Työnjohtajillamme on aina koulutus tehtävään, pätevyys, kunnan rakennusvalvonnan hyväksyntä sekä vastuuvakuutus virheiden varalta.

Rahoitettuna
Kokonaispalveluun kuuluu myös rahoitus

Kun tarvitset projektiisi rahoituksen, tarjoamme sitä aina 25.000 euroon saakka. Saat sen helposti ja vaivattomasti suoraan myymälästä ilman vakuuksia tai takaajia – ja tuotteet monessa tapauksessa heti mukaasi.

SuunniteltunaHyvä suunnittelu vie hyvään lopputulokseen

Tärkeää on ymmärtää, mitä haluat. Tunnemme, mitä alallamme on tarjolla ja osaamme kertoa, mitä toivomuksesi tarkoittavat ja maksavat käytännössä. Kiinnitämme erityistä huomiota taloudellisuuteen. Osaamme ehdottaa ja nähdä, mitä muuta voisit tarvita, jotta kokonaisuus olisi kerralla sellainen kuin toivoitkin. Suunnitteluun on hyvä varata muutama tovi – yleensä se kannattaa.